شایان بورس به عنوان سایتی مرجع در راستای ارائه اخبار و رخدادهای بازار سرمایه و کالا و بورس ایران و جهان و تحلیل های علمی و نیز آموزش به افرادی که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند در خدمت کاربران گرامی میباشد. "Shayan Bourse" is as a reference site for news and events in capital market and goods and the exchange of scientific analysis and training to those who wish to enter the capital market. محل فعالیت شایان بورس در ایالات متحده آمریکاست و صرفا کلاسهای حضوری در شهر واشینگتن دیسی برگزار می گردد*** شایان بورس حامی معامله گران حرفه ای ایران *** با مراجعه به منوی برنامه کلاسها می توانید در کلاسهای آنلاین شایان بورس از طریق اسکایپ در اقصی نقاط جهان خصوصا ایران ثبت نام نموده و شرکت نمایید*** شما می توانید با تلفن : 12402211683+ با ما در ارتباط باشید شایان بورس
شایان بورس شایان بورس شایان بورس شایان بورس شایان بورس


 
تاريخ : یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:,

 

با آغاز بهار و شروع سال 92، شاخص کل نیز روند صعودی به خود گرفت و با عبور از محدوده 40 هزار واحدی توانست رکوردی جدید را به ثبت برساند اما این امر بدین معنا نیست که چشم انداز حرکت این نماگر اقتصادی در بلند مدت نیز به همین منوال باقی بماند.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ادامه مطلب...
ارسال توسط شایان دیبا

 

 

سازمان خصوصی سازی قصد دارد تا مجدداً 5درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس را به جهت کشف قیمت از طریق بورس اوراق بهادار تا قبل از پایان فروردین ماه عرضه نماید که زمان این عرضه پس از برگزاری نشستی با هیأت عامل سازمان خصوصی سازی به بازار سرمایه اعلام خواهد شد.

حسن محمدتبار معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت با بیان مطالب فوق اظهار داشت: عرضه های خرد در بورس رابطه مستقیمی با جو روانی زمان عرضه دارد که این جو روانی خود برگرفته از میزان و قیمت تقاضاهای وارد در سیستم معاملاتی شده به همراه شرایط اقتصادی کل کشور در آن زمان می باشد و به نظر می رسد یکی از عمده دلایل ناکامی عرضه "فارس" در پایان سال گذشته جو روانی در بورس در زمان عرضه بود.

وی تصریح کرد: شرکتی همانند هلدینگ خلیج فارس که حدود 50 درصد صادرات محصولات پتروشیمی کل کشور را در دست دارد و ذاتاً صادرات محور است باتوجه به بدهی ارزی 4میلیارد دلاری از ارزش ذاتی بسیار خوبی برخوردار است که می تواند سودآوری تضمین شده ای را برای سهامداران به همراه داشته باشد.

محمدتبار به سؤال خبرنگار ما مبنی بر احتمال تغییر قیمت پیشنهادی سازمان خصوصی سازی در روز عرضه مجدد"فارس" خاطرنشان کرد: ما به عنوان سازمان خصوصی سازی انعطاف لازم برای انجام عرضه ها را داریم اما توقع داریم بازار سرمایه و سرمایه گذاران نیز انعطاف پذیر باشند و تصمیمات خود را بر اساس واقعیات و تعدیل شده اتخاذ نمایند. اما باید بازار به این نکته توجه داشته باشد که سازمان خصوصی سازی هیچ زمانی راضی به ارزان فروشی دارایی دولت نیست و بازار نمی تواند این سازمان را مجاب به فروش دارایی های دولت با هر قیمتی نماید.

وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی در عرضه مجدد سهام هلدینگ خلیج فارس قطعاً جو روانی بورس و شاخص های آن را مدنظر قرار خواهد داد و اگر بازار و جو روانی آن مناسب نباشد قطعاً عرضه را به زمان دیگری موکول خواهیم هرچند که حتی در بازارهای منفی نیز عرضه های اولیه متفاضیان خاص خود را خواهد داشت.

محمدتبار با بیان این مطلب که بازار سرمایه خودش را تعدیل خواهد کرد، گفت:امیدواریم سهام هلدینگ خلیج فارس با قیمتی مناسب مجدداً عرضه و به بورس اوراق بهادار راه پیدا کند.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:,

 

 

شاخص بورس امروز یکشنبه 92،1،18 با 218 واحد افت مجدداً وارد کانال 39 هزار واحد شد و در رقم 39915 واحد قرار گرفت. مهمترین عامل در عقب نشینی شاخص طی روز جاری فضای نامساعد پیش آمده در اثر دور جدید مذاکرات هسته ای بود. اگر بخواهیم واقع بینانه به موضوع نگاه کنیم باید گفت امکان حصول یک توافق کارآمد و جدی در این دور از مذاکرات از ابتدا هم وجود نداشت و فضای بازار سرمایه بیش از حد واقعی به این موضوع دل خوش کرده بودند که نتیجه این دل خوشی بی پشتوانه هم چیزی جز شرایطی که در حال حاضر شاهد آن هستیم نیست اما فعالان بازار سرمایه باید توجه داشته باشند که شرایط از قبل بدتر نشده و حتی به نظر می رسد دو طرف این درگیری یعنی ایران و کشورهای غربی روز به روز تمایل بیشتری برای تفاهم از خود نشان می دهند و تنها مسئله موجود بهایی است که باید دو طرف برای حصول این تفاهم پرداخت نمایند که بدیهی است هر دو طرف درگیری به دنبال هزینه کمتر و سود بیشتر می باشند ولی آنچه مسلم می باشد این است که تفاهم به زودی حاصل خواهد شد و شاید اتفاقات مهمتری نیز در حاشیه تفاهم هسته ای را نیز شاهد باشیم. پس در این برهه فعالان بازار سرمایه را به اتخاذ عملکرد واقع بینانه توصیه می نماییم.

صرف نظر از این مطلب دراخبار منتشر شده طی روز جاری می توان به توصیه رئیس مجلس به کمسیون تلفیق اشاره کرد ، لاریجانی تأکید کرد که بسته تحقق حماسه اقتصادی در بودجه مدنظر قرار گیرد.

 

تأکید دولت بر تک نرخی شدن ارز در بودجه 92 و حواشی مسایل انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 دیگر موضوعاتی بودند که امروز مورد توجه رسانه ها قرار گرفتند.

 

گفتنی است نمادهای "شپنا"،"فملی" و مپنا بیشترین تأثیر منفی را بر روند شاخص طی روز جاری داشتند. بدترین گروه ها و صنایع به لحاظ ارزش معاملاتی در روز جاری گروه های نفتی، شیمیایی و مالی محسوب می شوند. بیشترین عرضه ها را در نمادهای "مپنا"،"ملت" و " شپنا" شاهدیم و در مقابل "شپاکسا"،"قپیرا"و "غبشهر" نیز بیشترین صف خرید را به خود اختصاص داده اند.

پالایش نفت بندرعباس ، پالایش نفت اصفهان و پتروشیمی فن آوران بیشترین ارزش معاملاتی را به ثبت رساندند در حالیکه بانک پاسارگاد، پالایش نفت بندر عباس و مپنا بیشترین حجم معاملاتی را از آن خود کردند.

 

گفتنی است اکثر گروه ها و نمادهای مطرح امروز با افت قیمت مواجه شدند بانکی ها و مالی ها هم اکنون تا پیش از امروز رشد را تجربه می کرند با افت مواجه شدند و در حال حاضر سیمانی ها و قندی ها بهترین شرایط را تجربه می نمایند. نکته قابل توجه اینکه در دو نماد "قچار" و "قپیرا" شاهد تشکیل صف های خرید بی سابقه ای هستیم.

 

در پایان پیش بینی می شود از روند آتی با حمایت هایی که به عمل خواهد آمد وضعیت بازار رو به بهبود گذارد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:,

 

 

شرکت 24 میلیارد تومانی آبسال برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 92 مطابق پیش بینی های حسابرسی شده مبلغ 294 ریال عایدی خالص در نظر گرفته که در مقایسه با سال مالی قبل از افزایش چشمگیر 167 درصدی برخوردار بوده است.

این شرکت در پیش بینی های خود رشد 93 درصدی فروش بدلیل افزایش نرخ محصولات و پیش بینی افزایش تعداد فروش نسبت به سال قبل، 99 درصدی بهای تمام شده به علت افزایش نرخ خرید مواد اولیه، دستمزد و هزینه های سربار تولید و همچنین افزایش 67 درصدی سود ناخالص را مد نظر قرار داده و اعلام کرده که به هر سهم خو د در سال مالی 92 مبلغ 12 تومان سود نقدی پرداخت خواهد کرد.

مزید اطلاع سهامداران محترم "لابسا" خرید های وارداتی (43 درصدی) و فروش های صادراتی (5 درصدی ) خود را در سال 92 با نرخ هر یورو 3300 تومان تسعیر خواهد کرد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

بسیاری از معامله گران تصور نادرستی از منطقه خرید دارند و فکر می کنند هر گاه سهمی را خریدند باید از فردای خرید , قیمت افزایش یابد و اگر قیمت سهم افزایش نیابد آن منطقه برای خرید مناسب نیست. به عبارتی منطقه خرید را منطقه قبل از افزایش قیمت می داند و منطقه فروش را منطقه قبل از کاهش قیمت می داند.درحالی که قیمت در منطقه خرید می تواند کاهش یابد و هم چنین در منطقه فروش می تواند افزایش یابد. به همین دلیل بسیاری از معامله گران در منطقه فروش اقدام به خرید می کنند و احساس می کنند به درستی عمل کردند. زیرا گاهی قیمت در منطقه فروش افزایش های جزیی دارد. از این رو منطقه خرید  نگهداری و فروش فقط بر اساس قیمت تعیین نمی شود بلکه بر اساس قیمت و ارزش سهم تعیین می شود. بر این اساس مناطق خرید نگهداری و فروش عبارت است از :

منطقه خرید:  سهم زمانی است که قیمت سهم از ارزش دفتری آن بسیار پایین تر آمده  و در آن قیمت سهم کاملا میرا شده است.در این منطقه احتمال کاهش قیمت باز وجود دارد. بنابراین در منطقه خرید قیمت باز می تواند کاهش داشته باشد. در این منطقه حجم معاملات بسیار زیاد و افزایشی است. این منطقه را حاشیه امنیت می نامند.

منطقه نگهداری : فاصله بین ارزش دفتری تا ارزش روز دارایی های شرکت و یا ارزش بر اساس عایدات آتی را منطقه نگهداری می نامیم. در این منطقه باز قیمت می تواند کاهش یابد و هم می تواند افزایشی باشد. در این منطقه قیمت سهم می تواند با نوسانات زیادی همراه باشد.

منطقه فروش : هر گاه قیمت سهم از ارزش روز دارایی ها و یا ارزش بر اساس عایدات آتی فراتر رفت منطقه فروش آغاز می شود. در منطقه فروش قیمت می تواند باز هم افزایش یابد اما قطعا در منطقه فروش نقطه اوج قیمت رخ می دهد و بعد از آن قیمت کاهش جدی خواهد داشت. در نقطه اوج قیمت در منطقه فروش حجم معاملات بسیار بالا است. 

دقت کنید در هر سه منطقه خرید نگهداری و فروش قیمت دارای نوسان است و می تواند افزایش و یا کاهش داشته باشد. فقط نکته مهم قیمت در این مناطق روند قیمت سهم است. پس هر گاه سهمی مناسب را در منطقه خرید حاصل کردید براحتی ان را از دست ندهید و تا رسیدن به منطقه فروش آن را نگهداری کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:,

 

 

 

 

 

 

فعالان بازار پتروشیمی اعلام کردند که با افزایش شدید تقاضا برای نفتا در آسیا و پایین بودن قیمت این محصول در آمریکای شمالی، سطح معاملات آربیتراژی این محصول از آمریکا به سوی آسیا به شدت افزایش یافته است.

 

به گفته فعالان این بازار در آخرین معامله صورت گرفته میزان 190 هزار تن نفتا از بنادر آمریکا به سوی بازارهای آسیایی گسیل شده است. این دومین برهه زمانی در سال جاری است که فرصت آربیتراژی در بازار نفتا پدید آمده و این امر نشان دهنده رشد کاملاً محسوس تقاضا برای این محصول می باشد.

گفتنی است که در آمریکا به علت پایین آمدن تقاضای بنزین ، میزان تولید نفتا در این کشور بالا رفته و همین امر نیز منجر به عرضه قابل ملاحظه این محصول شده است .

 بالا رفتن عرضه نفتا در آسیا در پی ایجاد موقعیت آربیتراژی، قیمت روندی نزولی به خود گرفته و هم اکنون به پایین ترین سطح در هشت ماه اخیر رسیده است.

 در آخرین معاملات نفتا در بازارهای آسیایی قیمت این محصول به کمتر از 900 دلار در هر تن رسیده است.

ذکر این نکته ضروری است برخی از معامله گران بازار محصولات پتروشیمی اعتقادد دارند که تقاضا برای نفتا در ادامه ماه جاری فروکش خواهد کرد و باید بازهم باید منتظر افت قیمت در بازار این محصول بود.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : سه شنبه 13 فروردين 1392برچسب:,

 

 

امسال در سپرده گذاری مرکزی سازمان بورس سال مدیریت ریسک نام گذاری شد و راه اندازی صندوق تضمین تسویه معاملات بورس نیز در راستای همین هدف است.

حامد سلطانی نژاد- مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی سازمان بورس در گفت و گو با اقتصاد پرس در خصوص راه اندازی صندوق تسویه وجه به عنوان یک ابزار تنبیهی در بازار سرمایه گفت: تا قبل از راه اندازی این صندوق تسویه معاملات به دلیل کمبود منابع کارگزاری معطل می ماند.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ادامه مطلب...
ارسال توسط شایان دیبا


 

برخي از بانك ها از پذيرش سهام به عنوان وثيقه اجتناب مي كنند در حالي كه شايد در اين رابطه اطلاعات كافي ندارند كه سپرده گذاري مركزي به صورت كاملابي طرف از حقوق بانك نگهداري مي كند و تا زماني كه وثيقه گيرنده اجازه ندهد، سرمايه آزاد نخواهد شد.

 

در كنار نهادهاي اجرايي بازار سرمايه و به ويژه بورس اوراق بهادار، فرابورس و بورس كالا، نهاد بااهميت ديگري نيز به چشم مي خورد كه در كنار تمركز بخشيدن به اداره هاي امور سهام شركت هاي پذيرفته شده در بورس و توزيع سود سهامداران به عنوان بزرگ ترين بانك اطلاعاتي حاضر در بازار سهام ايران شناخته مي شود.

شركت سپرده گذاري مركزي و تسويه وجوه (سمات) يكي از اركان اجرايي بازار سرمايه است كه نامش كمتر شنيده شده، اما آثار فعاليتش در تمام اجزاي اقتصاد كشور مشاهده مي شود تا جايي كه مي توان گفت تنها مركزي است كه به تمامي اطلاعات سهامداران دسترسي دارد و در واقع خدمات آماري، صدور برگه سهام و از اين قبيل امور مربوط به جامعه 2/6 ميليون نفري سهامداران كشور را در دست دارد. حامد سلطاني ن‍ژاد، مديرعامل شركت سپرده گذاري مركزي كه نقش رييس خزانه دار بازار سرمايه را برعهده دارد، مديريت كليه اطلاعات شخصي و دارايي سهامداران بورسي را انجام مي دهد. علاوه بر اين، سمات نهادي است كه مي تواند بازار سرمايه كشور را به يكي از آرزوهاي ديرينه اش كه ارتباط با بازارهاي بين المللي است، برساند. چراكه اين نهاد با دور زدن تحريم ها و از طريق يك لينك ارتباطي مي تواند امكان معامله سهام بازارهاي خارجي براي ايراني ها و همچنين سهام شركت هاي بورسي ايران را براي سرمايه گذاران علاقه مند خارج از كشور فراهم كند. بر همين اساس است كه در سال جاري با عضويت در نهاد بين المللي ACG كه سنديكايي با عضويت همه CDS هاي آسیا و اقیانوسیه، توانسته است بازار سرمايه كشور را به هدفش نزديك تر كند. خواندن اين گفت وگو براي آشنايي با حوزه وسيع مسووليت هاي اين شركت زيرمجموعه بازار سرمايه، خالي از لطف نيست.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ادامه مطلب...
ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : سه شنبه 13 فروردين 1392برچسب:,

 

 

شاخص کل بورس طی معاملات روز گذشته توانست پس از رشد 748 واحدی و گذر از مرز 39 هزار واحد اولین رکورد خود در سال 92 را برجای گذارد که این موضوع پیش تر نیز قابل پیش بینی بود اما اینکه شاخص طی دو روز ابتدایی معاملات سال جدید بیش از 1300 واحد رشد را به ثبت برساند موضوعی بود که شاید کمتر کسی فکر آن را می کرد.

 

حسین موحدی کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت با بیان مطالب فوق افزود: آغاز پر هیجان معاملات بورس در سال جدید نوید بخش در پیش رو بودن روزهای طلایی برای بازار سرمایه و سرمایه گذاران است که البته تداوم آن نیاز به عوامل مختلفی دارد که مهمترین آنها تعیین تکلیف فاز دوم اجرای هدفمندی یارانه ها، تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها با توجه به احتساب زمان دریافت ارز مبادله ای و از همه مهمتر تب و تاب انتخابات ریاست جمهوری و مسایل مربوط به آن که بر بازار سرمایه تاثیر گذار است دارد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ادامه مطلب...
ارسال توسط شایان دیبا

 

 

روز شنبه 10 فروردین ، 10 هزار و 930 تن انواع ورق شرکت فولاد مبارکه به ارزش بیش از 183 میلیارد ریال در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران توسط کارگزاران مورد معامله قرار گرفت .

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، در این روز  3 هزار و 460 تن ورق گرم  Bشرکت فولاد مبارکه به قیمت 16 هزار و 89 ریال مورد معامله قرار گرفت. همچنین 5 هزار و 720 تن ورق گرم C این شرکت به قیمت 16 هزار و 277 ریال به فروش رفت. ورق سرد Bشرکت فولاد مبارکه نیز به میزان 1800 تن و به قیمت 19 هزار و 902 ریال دیگر کالایی است که روز شنبه در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران توسط کارگزاران معامله شد.

 

 

این گزارش حاکی است، تالار فرآورده های نفت و پتروشیمی نیز در روز دهم فروردین ماه شاهد معامله 10 تن آمونیاک مایع پتروشیمی خراسان بود. همچنین از مازاد عرضه های روز گذشته 100 تن قیر 6070 نفت پاسارگاد، 50 تن پلی استایرن مقاوم 7240 پتروشیمی تبریز و 44 تن پلی پروپیلن رافیای پتروشیمی مارون داد و ستد شد.

 

 

 

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

 

 

روز یکشنبه 11 فروردین ماه، بیش از 4 هزار تن انواع کالا با ارزشی افزون بر 124 میلیارد ریال در بورس کالای ایران داد و ستد شد.

 

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، در تالار فرآورده های نفت و پتروشیمی 44 تن پلی اتیلن سنگین MF3713 پتروشیمی آریا ساسول به نرخ 37 هزار و 129 ریال به فروش رفت. همچنین 40 تن پلی اتیلن دورانی MD3840UA پتروشیمی تبریز به قیمت 38 هزار و 138 ریال توسط مشتریان خریداری شد. 720 تن پلی اتیلن سبک خطی و انواع پلی استایرن از دیگر کالاهای پتروشیمی تبریز بود که در این تالار مورد معامله قرار گرفت.

 

 

پتروشیمی شازند نیز توانست یکهزار و 37 تن انواع پلی اتیلن، پلی بوتادین رابر و پلی پروپیلن را به ارزش بیش از 42 میلیارد ریال به فروش برساند. این گزارش حاکی است در روز یکشنبه 66 تن پلی اتیلن سنگین EX5 و 100 تن پلی پروپیلن C30S پتروشیمی مارون نیز داد و ستد شد. شرکت پلی پروپیلن جم نیز دیگر مجتمع پتروشیمی بود که که در روز 11 فروردین توانست 242 تن انواع پلی پروپیلن خود را در تالار فرآورده های نفت و پتروشیمی بورس کالای ایران به فروش برساند. در این تالار همچنین2203 تن انواغ قیر شرکت نفت پاسارگاد به ارزش بیش از 29 میلیارد فروخته شد.

 

 

شایان ذکر است روز یکشنبه، سبد میلگرد شرکت های فولاد آذربایجان و فولاد آلیاژی ایران نیز در تالار محصولات صنعتی و معدنی عرضه شد که معامله ای بر روی آن صورت نگرفت.

 

 

 

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

شاخص بورس امروز یکشنبه 11/01/1392با 275واحد رشد به رقم 39990واحد دست یافت به این ترتیب شاخص در یک قدمی  ثبت رکورد 40هزار واحدی قرار گرفت. . در معاملات روز جاری نماد های "شپنا"،"شبندر"و"پارسان"بیشترین تاثیر مثبت را داشتند .همانطور که روز گذشته پیش بینی کرده بودیم شاخص توانست امروز به کمک گروهههای نفتی ،فلزی و معدنی رشد را تجربه نمایید .گفتنی است امروز گروههای فراوردهای نفتی ،شیمیایی ها و فلزاتن اساسی به همراه قنی ها بیشترین ارزش معانلاتی را بخود اختصاص دادند .بهترین تقاضا ها را در نماد های "شپاکسا"،"رمپنا"و "وبانک"  و همچنان بیشترین عرضه ها را در گروه ساختمانی مشاهده می کنیم.

 

به گزارش نمابورس مطابق روال روزهای گذشته همچنان حجم عمده اخبار منتشره شده در روز جاری هم به مسایل انتخاباتی تعلق داشت.در خصوص مسایل اقتصادی این روزها بیشتر شاهد اظهار نظرهای کلی در خصوص تحقق شعار سال جاری یعنی حماسه اقتصادی و سیاسی هستیم .

با این وجود امروز بجز در نماد "شنفت"سایر نمادهای گروه فراوردهای نفتی با رشد قیمت بکار خود پایان دادند که ازآن جمله می توان به رشد نمادهای پالایش نفت بندر عباس ،پالایش نفت اصفهان اشاره داشت البته با عرضه های صورت گرفته در روز جاری صف خرید در نماد های این گروه از بین رفت.

در گروه شیمیایی و بخصوص نمادهای پتروشیمی امروز شاهد رشد قیمت اکثر نماد ها بودیم که این حالت شامل نماد های گسترش نفت پارسیان ،پتروشیمی زاگرس و پتروشیمی کرمانشاه شد در این گروه نیز وضعیت متعادلی بوجود آمد.

امروز شاهد چرخش سرمایه گداران به سمت گروه خدمات مهندسی بودیم که به این ترتیب نماد مپنا با رشد قیمت و صف خرید 3.5میلیونی بکار خود پایان داد.نماد مخابرات که مدتها خبری از آن نبود امروز با رشد قیمت مواجه شد که بنظر می رسد درآمد قابل توجه این سهم از تماسها و پیامکهای نوروزی باعث جلب نظر سرمایه گذاران بورسی به این سهم شده است که انتظار بی جایی هم نیست بی شک مخابرات تنها شرکتی است که در ایام تعطیلات نوروزی با افزایش درآمد مواجه می شود.

قندی ها هم که در روزهای گذشته رشد قیمت بی وقفه ای را تجربه کرده بودند امروز با توجه به عرضه های انجام شده اندکی از روند روو به رشد آن کاسته شد انتظار می رود این گروه پس از آغاز بکار جدی بورس در سال جدید مجددا با کاهش قیمت مواجه شود بخصوص این روند در صورتی که عرضه های جدیدی صورت گیرد تشدید خواهد شد . خلاصه اینکه در ایام نوروزی این گروه وظیفه خود را انجام دادند و نوسان خوبی را نصیب سهامداران خود کردند .

بانکی ها و فلزی ها وضعیت متعادلی را تجربه کردند اما میل به نزول در گروه خودرویی همچنان ملموس است در پایان گفتنی است امروز بیش از 131میلیون سهم در بورس و 31میلیون سهم در فرابورس مورد معامله قرار گرفت که حجم معاملات نماد های پالایش نفت بندر عباس ،مپنا و ذوب آهن اصفهان از سایر نماد ها بیشتر بود. با توجه به تعطیلات پیش رو باید گفت پرونده نوروزی بورس بسته شد و عملا آغاز بکار بورس به بعد از 16فروردین موکول خواهد شد پیش بینی می شود شاخص روند صعودی خود را ادامه دهد که در این میان شانس گروه نفتی و فلزی و معدنی ها بیشتر از سایر گروهها خواهد بود

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

درشروع معاملا ت این هفته در بازارهای کالایی، فلزات پایه تحت تأثیر روند رو به رشد ارزش دلار قرار گرفته اند و جو معاملاتی بازارها منفی شده است.

 

 

در حالی که طی پایان هفته از ایالات متحده خبررسیده که نرخ بیکاری در این کشور کاهش یافته اما چینی ها سیگنال های منفی به بازار فرستادند و از اثربخشی بهبود بازار کار ایالات متحده بر معاملات کالایی جلوگیری کردند. در پایان هفته دولت چین آمار رشد تولیدات صنعتی دو ماه ابتدایی سال جاری را منتشر کرد که ارقام اعلام شده پایین تر از سطح انتظار فعالان بازار بود. از اداره گمرکات چین نیز خبر رسید که واردات مس از جانب این کشور نیز در ماه فوریه کاهش یافته است.

در عین حال امروز بار دیگر ارزش دلار ایالات متحده در برابر ین ژاپن روندی صعودی را طی کرد و همین امر بر کاهش تقاضای دلاری برای فلزات پایه تأثیر گذار بود.

تا این لحظه از معاملات روز جاری در بازار نقدی ، هر تن مس با کاهش قیمتی 0،2 درصدی مواجه شده و به 7714 دلار رسیده است.

قیمت آلومینیوم 0،3درصد افت کرده و معاملات این محصول در قیمت 1907 دلار پیگیری می شود.

هر تن روی نیز در معاملات نقدی 0،3 درصد ارزان شده و قیمت این محصول 1951 دلار گزارش می شود. در این میان سرب نیز کاهش قیمت بسیار جزئی را تجربه کرده و قیمت این محصول به 2194 دلار رسیده است.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

 

شایان بورس

 

سکه فروشیهای مجار تهران

 

دانلود

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

 

در تاریخچه بورس اوراق بهادار لندن، 6 زن نقش اساسی را ایفا کردند. "سوزان شاو"، که اکنون  زنی 77 ساله است و در شهر Barnes در جنوب غربی لندن و در خانه ای موقر زندگی می کند، تاریخچه مصور خانواده خود را بر قابی از نقره بر دیوارهای خانه آویزان کرده و به آنها مفتخر است.
 وی در ابتدا، در یک کافه تریا فعالیت می کرد و از مشتریان با قهوه پذیرایی می کرد اما 40 سال پیش وی همراه با پنج زن دیگر، جزء نخستین زنانی بودند که به بورس اوراق بهادار لندن، قلب معاملات انگلستان، وارد شدند و شش عضو ابتدایی این بازار نامیده شدند.
 در یکی از بدترین دهه هایی که با فعالیت های بیرون از خانه زن در جامعه انگلستان مخالفت می شد، سوزان شاو نخستین قدم خود را در تالار بورس لندن گذاشت. درست زمانی که جامعه معاملاتی موجود در بورس لندن، کاملا مردسالارانه بود.
 وی طی مصاحبه ای در این خصوص اظهار داشت: اگر شجاعتی که در این زمان، زنان شاغل دارند در دهه های گذشته من و همکارانم از آن بهره مند بودیم، به راحتی می توانستیم از تمامی همکاران مرد خود پیشی بگیریم.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ادامه مطلب...
ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

مترجم: عطیه همدانی

 

 شرکت های مطرح در جهان که فعالیتشان را از گاراژها آغاز کردند، مانند آمازون، اپل و یا گوگل، در غرب تحسین می‌شوند. کشورهای در حال توسعه نیز می‌توانند یک یا دو نمونه از این مثال‌ها ارائه کنند: شرکت هندی تاتا و شرکت سامسونگ کره جنوبی به عنوان شرکت‌های تجاری کوچک آغاز به کار کردند؛ شرکت تایلندی گروه کاروئن پاکفند نیز که یک بنگاه کشاورزی-تجاری است که فعالیتش را از یک مغازه فروش بذر‌ آغاز کرد. گرچه باید متذکر شد که این مثال‌ها استثناء هستند. از میان میلیون‌ها شرکت کوچک در کشورهای ضعیف، به ندرت تعداد اندکی رشد می‌کنند و قوی می‌شوند. گزارش جدید توسعه جهانی که توسط بانک جهانی منتشر شده است، به بررسی روش‌ها و شیوه‌های تبدیل استارت آپ‌ها در کشورهای فقیر به یک شرکت بزرگی مانند گوگل پرداخته است.

 

محمد یونس، موسس بانک گرامین بنگلادش که یک موسسه اعتباری کوچک است، عبارت "کارآفرینان فطری"‌ را برای کشورهای فقیر به کار می‌رود. در این صورت، معلوم نیست که آینده آن‌ها چه خواهد شد؟ در آمریکا اگر یک شرکت به مدت 35 سال به فعالیتش ادامه دهد، میزان بهره‌وری و استخدام آن‌ها به 10 برابر افزایش می‌یابد. اگر یک شرکت هندی به همین مدت فعالیت کند، بهره‌وری آن تنها 2 برابر خواهد شد و تعداد کارمندان آن کاهش خواهد یافت (به نمودار مراجعه شود). آمار بانک جهانی از 54000 بنگاه در 102 کشور در حال توسعه نشان می‌دهد که بنگاه‌های بزرگی (با بیش از 100 کارگر) که بهره‌وری و دستمزد بالاتری دارند، به احتمال زیاد سطح صادرات و کارآفرینی آن‌ها نسبت به بنگاه‌های کوچک (با کمتر از 20 کارگر) بالاتر است. احتمال افزایش یک محصول جدید، استفاده از تکنولوژی جدید یا به روز کردن خط تولید در بنگاه‌های بزرگ بسیار بالا است در حالیکه بنگاه‌های کوچک تمایل به حفظ ابعاد کوچک بنگاه‌اشان را دارند.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

از آنجاییکه انتظار می‌رود که تداوم نگرانی‌ها در مورد منطقه یورو و تقاضا برای طلا در قیمت‌های کمتر از 1600 دلار در ‏هر اونس باعث بالا رفتن بازار طلا شود؛ اکثریت شرکت‌کنندگان در آمارگیری کیتکو، افزایش قیمت طلا را در هفته آینده ‏پیش‌بینی می‌کنند.‏
‏27 نفر در این آمارگیری شرکت کرده‌اند. این افراد شامل معامله‌گران شمش طلا، بانک‌های سرمایه‌گذاری، معامله‌گران ‏بازارهای آتی، مدیران پولی و تحلیل‌گران فنی بازار هستند. از این میان 17 نفر (63.0 درصد) افزایش قیمت طلا و 6 نفر ‏‏(22.2 درصد) کاهش قیمت طلا را پیش‌بینی می‌کنند در حالیکه 4 نفر (14.8 درصد) انتظار ثبات یا نوسانات اندک ‏قیمت‌های طلا در هفته آینده را دارند.‏

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

 

 

مدیران شرکت پذیرفته شده در بورس تهران مبلغ 305 هزار و 170 میلیارد ریال سود را برای سهامداران خود پیش بینی کردند.
بر اساس جدیدترین گزارش اداره آمار و اطلاعات معاونت بازار شرکت بورس، پیش بینی سود 18 صنعت بورسی در پایان اسفندماه 91 نسبت به مدت مشابه ماه قبل افزایش و پیش بینی سود 11 صنعت بورسی کاهش یافتند.
فرآورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای با 9 هزار و 43 میلیارد ریال، خودرو و ساخت قطعات با 5 هزار و 640 میلیارد ریال و بانک ها، موسسات اعتباری و سایر نهادهای پولی با 4 هزار و 966 میلیارد ریال بیشترین پیش بینی سود را در یک ماه اخیر به خود اختصاص دادند.
بر اساس این گزارش، فلزات اساسی با 22 شرکت و پیش بینی سود 56 هزار و 107 میلیارد ریال همچنان در صدر فهرست بیشترین پیش بینی سود صنایع بورسی ایستاده است.
گروه بانک ها، موسسات اعتباری و سایر نهادهای مالی با 54 هزار و 70 میلیارد ریال و محصولات شیمیایی با 44 هزار و 769 میلیارد ریال سود برای یک سال آینده پیش بینی کرده اند و در رتبه های دوم و سوم قرار گیرند.
شرکت های چند رشته ای صنعتی با 31 هزار و 429 میلیارد ریال، استخراج کانه های فلزی با 29 هزار و 315 میلیارد ریال، فرآورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای با 25 هزار و 470 میلیارد ریال ، مخابرات با 21 هزار و 331 میلیارد ریال و سیمان ، آهک و گچ با 9 هزار میلیارد ریال پیش بینی سود در رده های بعدی جای دارند.
بر اساس گزارش اداره آمار و اطلاعات معاونت بازار شرکت بورس، گروه استخراج سایر معادن با 14 میلیارد ریال، دباغی، پرداخت چرم و ساخت انواع پاپوش با 4 میلیارد ریال و ساخت رادیو، تلویزیون و دستگاه ها و وسایل ارتباطی با 2 میلیارد ریال در انتهای جدول ایستاده اند.

منبع:  پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:,

 

 

واحد اطلاعات اکونومیست در گزارش ماه فوریه 2013 خود اعلام کرد که در سال جاری رشد تولید ناخالص داخلی واقعی ایران معادل منفی 1.3 درصد خواهد بود که نسبت به رشد منفی سه درصدی در سال گذشته بهبود نشان می‌دهد.
اکونومیست همچنین پیش‌بینی کرده است که رشد اقتصادی ایران در سال آینده به 0.8 درصد افزایش یابد.
در گزارش اکونومیست آمده است که در سال 1394 رشد اقتصادی ایران در سطح 1.5 درصد خواهد بود، حال آنکه این رشد در سال پس از آن یعنی 95 به دو درصد افزایش خواهد یافت.
واحد اطلاعات اکونومیست برای سال 1396 رشد اقتصادی 2.1 درصدی برای ایران پیش‌بینی کرده است.
اکونومیست مهمترین دلیل کاهش رشد اقتصادی ایران را تحریم‌های اعمال شده بر صنعت نفت و گاز ایران اعلام و عنوان کرده است که تورم بالا و کاهش تولید نفت از دیگر عوامل کاهش رشد اقتصادی ایران خواهد بود.

منبع:  ایسنا

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 







1) AB=CD احتمال تشکیل الگوی

2) سهم = 5 P/E

3) حد سود = محدوده تراکمی 465 تا 485 تومان

4) حد ضرر = تثبیت زیر 230 تومان

5) %میزان رشد پیش بینی شده = بین 80 تا 90

6) زمان رسیدن به تارگت = اواخر شهریور ماه 92

7) محدوده پیشنهادی جهت ورود سرمایه = 235 تا 260 تومان

8) مدل سرمایه گذاری = میان مدت و فارغ از ریسک

9)
الگوی کفش و لباس و گردن در نمودار سه خط شکست


10)
MACD & RSIهمگرایی نمودار قیمت با  

 

11)   و صعود به بالای 50%RSI شکست خط روند

 

12)نمودار در محدوده مثبت بولینگر باند


 

سبز و پر سود باشید

 

خسرو سزاوار

 

 ·

 

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

 

 

همراه با توقف طولانی مدت نماد معاملاتی شرکت تولیدی گاز لوله از خرداد ماه سال 91 تاکنون و سپس اعلام حذف نماد معاملاتی این شرکت از سوی مدیریت نظارت بر ناشران بورس اوراق بهادار به دلیل زیان انباشته ای به مبلغ بیش از 89 میلیارد تومان، درصدد آن برآمدیم تا با یکی از مدیران مسئول این شرکت در ارتباط با عملکرد 9 ماهه سال مالی 91 گفتگویی انجام دهیم.

مدیر عامل شرکت تولیدی گاز لوله در ارتباط با وضعیت شرکت طی سال های اخیر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوزعنوان کرد: با تغییر ترکیب هیأت مدیره و در اختیار گرفتن کارکنانی که نسبت به وضعیت شرکت از آگاهی کاملی برخوردارند، سعی در اصلاح ساختار این شرکت گرفته شد که این امر طی سه سال اخیر با حضور در مناقصه هایی با سود بالا و تأمین سریع مواد اولیه با کسب موفقیت هایی همراه بوده است. لذا می توان گفت که این شرکت توانسته کارایی در فرآیند عملیات و تولید را افزایش دهد و به موجب آن با تبدیل زیان عملیاتی سه میلیارد تومانی به سود عملیاتی هفت میلیارد تومانی در عملکرد 9 ماهه سال مالی 91 همراه شود.

یداله صادقی افزود: البته در حال حاضر هزینه های سنگین مالی شرکت ناشی از عدم تسویه تسهیلات دریافتی سال های گذشته و انباشته شدن جریمه های آن، مشکل اصلی موجود بوده که جهت برطرف کردن این مشکل از سال 84 به دادگاه قضایی اعلام ورشکستگی شده که در صورت تأیید آن تا حدودی مشکل مذکور برطرف خواهد شد.

این مقام آگاه در ارتباط با کاهش 30 درصدی میزان تولید محصولات در دوره 9 ماهه سال مالی مذکور نسبت به سال قبل از آن اظهار داشت: عمده محصولات تولیدی شرکت توسط شرکت های گاز و نیز آب و فاضلاب خریداری می شود که در نتیجه کاهش پروژه های عمرانی در این شرکت ها میزان تولید "پلوله" نزول یافته، با این حال طی این دوره مالی شرکت با عملکرد مناسب، حاشیه سود مطلوبی کسب کرده است.

وی پیرامون فروش صادراتی هفت درصدی شرکت بیان کرد: محصولات تولیدی در داخل کشور به خریداران ایرانی فروخته شده و از طریق آنها صادرات به کشور عراق انجام می پذیرد. البته عمده کالاهای صادراتی تا شهریور ماه سال جاری با ارز مرجع به فروش رسیده، اما با افزایش نرخ ارز و روی کار آمدن ارز مبادله ای در مراودات تجاری، در حال حاضر صادرات محصولات با نرخ ارز اتاق مبادلات صورت می پذیرد.

این مقام مسئول در ارتباط با اثرات تحریم های اعمال شده بر صادرات محصولات پلیمری بیان کرد: طی یک دوره زمانی همراه با تحریم کالاهای پلیمری، مشکلاتی در زمینه فروش خارجی به وجود آمده بود که این موضوع با دریافت مجوز از وزارت بازرگانی برطرف شد.

مدیر عامل شرکت تولیدی گاز لوله در ارتباط با احتمال افزایش میزان فروش خارجی در سال 92 گفت: کشور عراق جهت گاز رسانی به مناطق جنوبی برنامه ای جدید در نظر گرفته است که در صورت اجرایی شدن آن و افزایش تقاضای خرید محصولات "پلوله" از سوی این کشور، افزایش میزان صادرات محصولات انتظار می رود.

صادقی در پایان پیرامون پیش بینی درآمد هر سهم سال 92 شرکت ابراز داشت: تا زمانی که هزینه های مالی کاهش نیابد و رأی نهایی دادگاه مبنی بر ورشکستگی شرکت مشخص نگردد، همچنان زیان شناسایی می شود. البته ورشکستگی شرکت در مرحله اول از اوایل سال 85 به تأیید دادگاه قضایی رسیده که نتیجه نهایی آن در سال 92 مشخص خواهد شد.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

 

روز چهارشنبه 7 فروردین 2670 تن انواع قیر سه شرکت بخش خصوصی در تالار صادراتی بورس کالای ایران مورد معامله قرار گرفت.

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، در این روز شرکت توسعه کروس انرژی یکهزار تن قیر 6070 را به نرخ پایه 549 دلار در هر تن در تالار صادراتی به فروش رساند. ضمن آن که شرکت نگین فخر آذربایجان نیز 1500 تن قیر 6070 را به نرخ پایه 620 دلار در هر تن معامله کرد. 170 تن قیر 6070 شرکت بام گستر زرین شرق نیز به نرخ پایه 620 دلار در هر تن، از دیگر کالاهای به فروش رفته در  این تالار به شمار می رود.

 

 

بر اساس این گزارش در تالار داخلی فرآوره های نفت و پتروشیمی نیز، شرکت پالایش نفت تبریز توانست 425 تن وکیوم باتوم، 200 تن آیزوفید و 60 تن حلال 402 را معامله کند. 500 تن وکیوم باتوم شرکت پالایش نفت تندگویان تهران نیز به نرخ 10 هزار و 918 ریال در روز هفتم فروردین ماه توسط کارگزاران به فروش رفت. همچنین 840 تن سود کاستیک پتروشیمی اروند به قیمت 3 هزار و 193 ریال از سوی مشتریان خریداری شد.

 

 

همچنین در این روز  یکهزار تن ارتوزایلین و 500 تن پارازایلین پتروشیمی برزویه مورد معامله قرار گرفت. 780 سود کاستیک پتروشیمی بندر امام، 1020 تن بنزن و آرماتیک سنگین پتروشیمی بوعلی سینا، 1100 تن دی اتیل هگزانول پتروشیمی شازند و 300 تن الکیل بنزن خطی شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران نیز از دیگر کالاهایی است که روز چهارشنبه در تالار معاملات بورس کالای ایران داد و ستد شد.

 

 

 

این گزارش حاکی است شرکت نفت پاسارگاد نیز در این روز توانست 3640 تن انواع قیر 6070 و 85100 را در تالار فرآورده های نفت و پتروشیمی بورس کالای ایران به فروش برساند.

 

 

 

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

 

وز سه شنبه  6 فروردین بیش از 9 هزار تن انواع محصولات پتروشیمی هشت مجتمع پتروشیمی کشور شامل بندرامام، لاله ، مهر ، امیرکبیر، تندگویان ، جم ، نوید زرشیمی و مارون  در تالار معاملات بورس کالای ایران به ارزش بیش از 3 هزار میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت.

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، در این روز پتروشیمی امیرکبیر توانست 120 تن پلی اتیلن سنگین EX3 و 500 تن پلی اتیلن سبک خطیAA 0209 را در تالار بورس به فروش برساند. پتروشیمی بندر امام نیز با معامله 2510 تن انواع پلی اتیلن ،پی وی سی و استایرن بوتادین رابر به  کار خود پایان داد. 140 تن پلی استایرن مقاوم 7240پتروشیمی تبریز هم از دیگر کالاهای معامله شده در این روز به شمار می رود.

 

 

بر اساس این گزارش، در این روز 4500 تن انواع پلی اتیلن ترفتالات پتروشیمی تندگویان نیز توسط مشتریان خریداری شد.ضمن آنکه 495 تن پلی اتیلن سنگین ، پلی اتیلن سنگین لوله و پلی اتیلن سنگین بادی پتروشیمی جم نیز از سوی کارگزاران مورد معامله قرار گرفت. پتروشیمی لاله نیز از دیگر مجتمع های پتروشیمی بود که در مجموع 865 تن انواع پلی ایلن سبک و پلی اتیلن سبک تزریقی را در تالار بورس کالای ایران معامله کرد. از دیگر کالاهای معامله شده در روز 6 فروردین می توان به 176 تن پلی پروپیلن رافیای پتروشیمی مارون،396 تن پلی اتیلن سنگین 7000F پترشیمی مهر و 42 تن پلی پروپیلن ZH552R نوید زرشیمی اشاره کرد.

 

 

 

 

 

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : پنج شنبه 8 فروردين 1392برچسب:,

 

 

فروشندگان که در ماه گذشته برای فروش سهام شرکت های صنعت معدنی و پالایشی در صف های فروش قرار می گرفتند، در حال حاضر از مواضع خود عقب نشینی کرده و حاضر نیستند در قیمت های به مراتب مناسب تر از ماه گذشته اقدام به عرضه سهام در نمادهای فوق کنند.
هم اکنون در بازار با وجود صف های خرید سنگین فروشنده وجود نداشته و درقسمت بیشترین عرضه نیز هیچ صف سنگینی برای فروش وجود ندارد.
لازم به ذکر است با توجه به قیمت مناسب اکثر نمادها ،در صورتیکه خبر منفی سیاسی بازار را آزار ندهد می توان به رشد پایدار شاخص در فصل بهار امیدوار بود.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : پنج شنبه 8 فروردين 1392برچسب:,

 

سازمان خصوصی‌سازی در نظر دارد در روز 19 فروردین ۴۵،۲۱ درصد سهام پالایش نفت بندرعباس، ۵،۴ درصد مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا) و ۱۹،۵۳ درصد سهام آلومینیوم ایران ایرالکو از طریق بورس وهمچنین ۵،۶ درصد سهام صنایع تجهیزات نفت ، ۳۴ درصد پالایش نفت شیراز و 50 درصد پالایشگاه لاوان را از طریق فرابورس در معرض عرضه قرار دهد.  

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : پنج شنبه 8 فروردين 1392برچسب:,

 

 

طی انجام یک نظرسنجی در بورس نیوز که از روز گذشته آغاز گردید، بیش از 75 درصد فعالان بازار قیمت بیشتر از 600 تومان را برای عرضه شرکت هلدینگ خلیج فارس منطقی ندانسته و از سوی دیگر نیز در گفتگوهایی که با تحلیلگران بازار صورت پذیرفته، اکثر رای دهندگان با توجه به ابهامات موجود در صورت های مالی قیمت های کمتر از 550 تومان را برای عرضه اولیه سهم مذکور مناسب ارزیابی کرده اند. بطوریکه حدود 42 درصد از کل آراء قیمت سهم "وفارس" را کمتر از 450 تومان برآورد کرده و بیش از 28 درصد نظرات نیز محدوده قیمتی 450 تا 550 تومان را برگزیده اند.

به نظر می رسد احترام و توجه مسئولین سازمان خصوصی سازی به نظرات فعالان و کارشناسان می تواند از یک سو در اقبال به خرید این سهم بسیار موثر واقع گردد و از سوی دیگر کشف قیمت مناسب در این سهم می تواند به روند مثبت شاخص برای فتح قله 40 هزار واحدی کمک کرده و سهامداران را به کسب بازدهی در سال آتی امیدوار گرداند.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : پنج شنبه 8 فروردين 1392برچسب:,

 

 

 

به گزارش بورس نیوز علی صادقی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، اعلام کرد:  انتشار 104 میلیارد تومان اوراق مشارکت در اوایل اردیبهشت 92 را در دستور کار داریم که موجب تغییر کامل ساختار شرکت خواهد شد.

وی با اشاره به سابقه 54 ساله فعالیت شرکت پالایشگاه نفت پارس، افزود: این شرکت در حوزه روانکار به صورت تخصصی فعال بوده ضمن آنکه بزرگترین تولید کننده گریس با سهم 85 درصد به شمار می رود.

وی در مورد چالش های این پالایشگاه اظهارداشت: افزایش قیمت مواداولیه به میزان 100درصد، نوسانات و افزایش نرخ ارز، افزایش شدت رقابت در بازارهای داخلی و خارجی ، مشکلات مربوط به تامین مواد افزودنی به خارجی ، عدم تناسب مجوزهای افزایش قیمت محصولات با افزایش بهای تمام شده و بالا بودن هزینه ها مالی شرکت از مهمترین چالش های این شرکت ا ست.

صادقی ، تولید محصولات جدید های تک ( فناوری های نوین) ، انواع روغن های روانکار و مدرن با کاربردهای خاص ، انواع گریس های پیشرفته کمپلکس با کاربردهای خاص، انواع محصولات جدید فرآوری شده از محصولات جانبی، استفاده از فناوری های نوین در تولید محصولات روانکار ، تولید پارافین خوراکی ، تولید گریس های آلومینیوم کمپلکس و تولید آروماتیکی گرین از مهمترین دستاوردهای این شرکت بوده است.

مدیرعامل شرکت نفت پارس تصریح کرد: راه اندازی واحدهای تولیدی و تحقیقاتی جدید، واحد مدرن تولیدگریس با ظرفیت دوهزار تن در سال، واحد پارافین سازی با ظرفیت شش هزار تن در سال و واحدهای مدرت تصفیه پساب فیزیکی و بیولوژِیکی با قابلیت افزایش لحظه ای و راه اندازی دانشکده علمی و کاربردی نیز از دستاوردها بوده است.

وی ، سود هر سهم سالجاری را 821 ریال اعلام کرد وافزود: پیش بینی می شود این رقم برای سال آتی نیز به 1037 ریال افزایش یابد.

صادقی، انتشار 104 میلیارد تومان اوراق اجاره صکوک و افزایش سرمایه به میزان 100 درصد را از برنامه های این شرکت نام برد و افزود: بازدهی کل سهم بازار در ابتدای مرداد ماه تا کنون 25 درصد است.

صادقی گفت: این شرکت سالانه 27 میلیون دلار صادرات و 25 میلیون یورو واردات دارد.
 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

کارگاه آموزشی

 

 

دوستان عزیز متقاضی حضور در این کارگاه آموزشی بایستی مبلغ 50 هزار تومان از طریق سامانه پر واریز و سپس نام و نام خانوادگی خود را به آدرس sbfxonline@gmail.com ارسال نمایند تا ثبت نام آنها کامل و در لیست شرکت کنندگان قرار گیرند .

این دوره 4 ساعته شامل مباحث بسیار مهم و کاربردی برای افراد علاقه مند و معامله گران بازارهای مالی خصوصا فارکس می باشد . 
عزیزان در این دوره ضمن بهره مندی از مباحث تحلیل تکنیکال با روشهای معاملاتی گوناگون و رایج بین معامله گران بزرگ جهان آشنا خواهند شد . 
این دوره را از دست ندهید .

برای اطلاعات بیشتر از طریق تلگرام در تماس باشید . 
telegram : @shayanbourse1

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

 

شرکت نرم افزاری صحرا با مهندسی مجدد در ساختار برنامه ریزی ها و استراتژی های کلان در بازار سرمایه توانسته اهداف خود را در حد قابل توجهی پوشش دهد و در همین راستا تولید نسل های جدید نرم افزارها با سرعت بالایی آغاز شده و می توان گفت صحرا قدرتمند تر از گذشته راه خود را ادامه می دهد.

براساس گزارش بورس نیوز، در آخرین اقدام سعی این شرکت نرم افزاری بر این امر استوار گردیده تا با تحلیل بازار سرمایه و شناخت خلأهای موجود، یکبار دیگر با ارزیابی و نیازسنجی در حوزه فناوری اطلاعات نسل جدید محصولات با تکنولوژی پیشرفته تر تولید شده و روند قابل قبولی را از خود به نمایش گذارد.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ادامه مطلب...
ارسال توسط شایان دیبا
صفحه قبل 1 ... 15 16 17 18 19 ... 27 صفحه بعد